Cautare

834 de rezultate pentru "medicina dentara se aliniaza" (7.57 secunde)
Mona Vie este prezenta la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
In cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, firma Zenyth Pharmaceuticals e prezenta cu un stand cu produse pentru sanatate.
Mai multe detalii despre aceasta metoda de screening puteti afla de la standul din cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si celui de-al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara la Universitatea "Titu Maiorescu".
La standul din cadrul celui de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa puteti testa aparatele BEMER. De asemenea, puteti afla mai multe detalii chiar de la cei care au adus aparatele BEMER in Romania, la acest Congres, pentru a le promova.
Centrul de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
OMISAN Farmaceutici a fost prezenta recent cu un stand la cel de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa de la Bucuresti.
Dementa senila este mai frecventa la femei decat la barbati (1,5 - 2 la 1), de multe ori debutul fiind greu de stabilit deoarece boala se instaleaza insidios si treptat. ... Debutul bolii se caracterizeaza printr-o diminuare progresiva a functiilor cerebrale, in special a memoriei si orientarii.
Schmidt, profesor de medicina preventiva la Centrul Medical California Pacific din San Francisco si membru al Consiliului de Administratie al Societatii Americane pe Probleme de imbatranire, care a intreprins sondajul.
Vladimir Belis se bazeaza pe afirmatiile medicilor raniti in accidentul aviatic din Apuseni si chiar ale Aurei. Si asta in timp ce seful Serviciului de Medicina Legala Alba scrie negru pe alb pe certificatul constatator medical ca Aura a decedat prin "expunerea indelungata la temperaturi scazute".
Situatia medicinei scolare s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, inregistrandu-se o scadere a numarului personalului medical din cabinetele institutiilor de invatamant din tara noastra. ... Medicina scolara este indispensabila.
20 sector 3, Bucuresti, este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Creatoarea de moda L‘Wren Scott, partenera de viata a rockerului Mick Jagger, care a fost gasita decedata luni in apartamentul ei newyorkez, s-a sinucis prin spanzurare, a declarat, miercuri, medicul legist-sef al Biroului de Medicina Legala din New York, informeaza Reuters.
2013, un salt in medicina de transplant. ... In lume, sunt peste 100.000 de transplanturi cardiace, in SUA, se fac 2.300-2.500 pe an.
Sangele de la un simplu vierme marin ar putea, in curand, sa revolutioneze medicina, datorita capacitatii acestuia de a transporta o cantitate mare de oxigen precum si datorita compatibilitatii lui cu toate grupele sanguine.
Dan Setlacec, de la a carui disparitie se implinesc 5 ani, are loc vineri, 18 Iulie 2014, in Aula Academiei Romane. ... Victor Voicu, presedintele Sectiei de Medicina a Academiei Romane.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Medicina traditionala chineza, cu o vechime de peste 5.000 de ani, consta din acupunctura, masaj chinez, gimnastica energetica si desigur farmacopeea chineza, cu ceaiurile si remediile sale.
Luni, 28 Iulie 2014, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 108 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania.
Conceptul Cardio Mix este recunoscut la nivel mondial de FIMS (Federatia Internationala de Medicina Sportiva):
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
google-analytics.com